Kom naar een informatieavond

Ben je al heel enthousiast over de cursus? Of heb je nog veel vragen? Wil je wel eens van de sfeer proeven? Dan is de informatieavond iets voor jou! Tijdens deze avond krijg je onder het genot van een kop koffie of thee een indruk van wat de cursus inhoudt en kun je al je vragen stellen. Ook kun je vast kennismaken met de sfeervolle locatie waar de cursus plaatsvindt.

Eerst volgende informatieavond:

Dinsdag 19 juni 2018 om 19.30 uur

De tweede informatieavond:

Dinsdag 4 september 2018 om 19.30 uur

In de Broederkerk, Broederstraat 16 in Kampen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Vanaf het station Kampen is het tien minuten lopen naar de Broederkerk.

Je bent van harte welkom! Koffie en thee staat klaar.

TVG IJsselland (v.h. Kampen) en TVG Assen presenteren ook samen de cursus TVG op dinsdagavond 11 september 2018 in Museum Staphorst, Gemeenteweg 67, Staphorst.
U krijgt dan niet alleen voorlichting, maar ook een voorbeeldles TVG en als “extra” een introductie in de cultuur van Staphorst aan de hand van haar beroemde kledij. Inloop vanaf 19.15 uur; programma 19.30 – 22.00 uur. Toegang is gratis, maar men dient zich wel van te voren op te geven. Dat kan via tvgassen@gmail.com of kjcoenen@gmail.com (contactpersoon TVG IJsselland), onder vermelding van naam, adres en contact gegevens. Bellen kan ook: 06-14101512.
Uw gegevens worden alleen bewaard voor deze informatiemomenten t.b.v. TVG Assen en TVG IJsselland (v.h. Kampen).