Kom naar een informatieavond

Ben je al heel enthousiast over de cursus? Of heb je nog veel vragen? Wil je wel eens van de sfeer proeven? Dan is de informatieavond iets voor jou! Tijdens deze avond krijg je onder het genot van een kop koffie of thee een indruk van wat de cursus inhoudt en kun je al je vragen stellen. Ook kun je vast kennismaken met de sfeervolle locatie waar de cursus plaatsvindt.

Op dinsdag 4 juni worden in Kampen de laatste lessen van dit seizoen gegeven van de driejarige cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden (TVG) voor de regio IJsselland. Een cursus voor iedereen die geïnteresseerd is in geloof en theologie.

Belangstellenden mogen op 4 juni meelopen met de cursus om te proeven of ze die ook zouden willen volgen. Op het rooster staat van 19.30-20.35 Liturgiek (J. Woltinge) of Kerk en Israel (B. Gijsbertse) en van 20.55-22.00 Nieuwe Testament (R. Roukema) of Pastoraat (G. Timmer). U bent toeschouwer bij de gewone les, er is dus geen aangepast programma voor de belangstellenden.

Het meelopen is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt, daarom moet u zich voor 2 juni opgeven via kjcoenen@gmail.com. De lessen worden gegeven in de Broederkerk aan de Broederstraat 16 in Kampen.

Eerst volgende informatieavond:

Dinsdag 25 juni 2019 om 19.30 uur

De tweede informatieavond:

Dinsdag 27 augustus 2019 om 19.30 uur

In de Broederkerk, Broederstraat 16 in Kampen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Vanaf het station Kampen is het tien minuten lopen naar de Broederkerk.

Je bent van harte welkom! Koffie en thee staat klaar.